Автомобили

Chevrolet Aveo manual


1 ден
35 €
2-4 дни
25 €
5-8 дни
23 €
9-15 дни
21 €
над 16 дни
20 €
Депозит
50 €

Kia picanto automatic


1 ден
32 €
2-4 дни
25 €
5-8 дни
23 €
9-15 дни
21 €
над 16 дни
19 €
Депозит
50 €

Mercedes A clase...


1 ден
40 €
2-4 дни
35 €
5-8 дни
30 €
9-15 дни
28 €
над 16 дни
25 €
Депозит
100 €

Seat Ibiza


1 ден
38 €
2-4 дни
34 €
5-8 дни
29 €
9-15 дни
27 €
над 16 дни
25 €
Депозит
100 €

Opel Corsa Automatic


1 ден
38 €
2-4 дни
35 €
5-8 дни
32 €
9-15 дни
30 €
над 16 дни
28 €
Депозит
100 €

Suzuki Alto manual


1 ден
30 €
2-4 дни
24 €
5-8 дни
20 €
9-15 дни
19 €
над 16 дни
18 €
Депозит
50 €

Peugeot 307 manual


1 ден
30 €
2-4 дни
27 €
5-8 дни
24 €
9-15 дни
21 €
над 16 дни
19 €
Депозит
100 €

Honda Jazz automatic


1 ден
35 €
2-4 дни
32 €
5-8 дни
30 €
9-15 дни
26 €
над 16 дни
24 €
Депозит
100 €

Класове автомобили

Contact Us
Свържете се с нас:
Тел: +359 899 888 847
Тел: +359 899 854 441
fax: +359 550 24422